CUINA EN FAMÍLIA

En aquesta pàgina trobaràs consells i receptes interessants per tal de cuinar en família de manera saludable i divertida. Converteix la teva cuina en un laboratori culinari per als teus infants i aprofiteu per fer-los partíceps d’aquesta activitat tant quotidiana com magnífica!

Qui som?

thumb_img_7233_1024

Jo sóc la Carol, creadora del blog i apassionada per tot el que jo mateixa pugui fer-me amb les mans, doncs sí m’agrada la autonomia! Penso que la infància és una edat ideal per compartir amb les meves filles tot el que m’agrada, sobretot les activitats més quotidianes. Cuinar pot ser un autèntic pal que al·lucines  passote si t’ho montes bé!

Estem rodejades d’una indústria alimentària i una publicitat molt poderosa on, al final, ha resultat que menjar de manera saludable s’ha convertit en un autèntic marató (en tots els sentits) per les famílies que apostem per una altra menera d’entendre l’alimentació. Ha sigut molt difícil tenir algun dubte sobre si aquesta secció del blog era necessària. Ho és! A part de divertida, didàctica i saludable.

20170305_120245-2Sóc la Yaëlle. Mare de dos “bestioletes” (i una tercera en camí) i mestra d’educació especial. Sempre m’ha agradat posar-me el davantal i tinc recopilacions de receptes des de que era petita. La passió la he heretat de la meva àvia i la meva mare. M’agrada la cuina de tot tipus, cuinar per més gent, provar coses noves…I l’últim descobriment és cuinar amb els meus fills. M’agrada fer activitats de tot tipus amb ells, i la combinació d’aquestes dues passions trobo que és divertida, interessant i educativa per totes dues parts. Des de la lectura del llibre “Eres lo que comes” de Gillian Mckeith,ja fa uns anys, em vaig començar a introduir en una alimentació més saludable, que es la que intentem seguir a casa, sense tornar-nos bojos.
Espero, a través de la oportunitat que em dona la Carol a “La nena chimbarona” i amb la meva humil experiència i punt de vista, poder afavorir a que perdeu la por a que els vostres petits entrin a la cuina per embrutar-se, divertir-se i aprendre plegats…i si en surt alguna cosa comestible…millor que millor. Bon profit i sobretot…Bona experiència!!

Anuncis