LLIBRES

Sempre he pensat que la maternitat és una etapa que et pot donar per llegir com una boja. Al principi em vaig proposar de no llegir res perquè no em condicionés l’experiència però m’alegro de no haver-ho fet. M’he llegit “els que tota mare ha de llegir”, els bestsellers que et recomanen allà on vagis (em refereixo als del Carlos González i Rosa Jové, per suposat). He de dir que m’han agradat molt i que han aportat coses molt bones en la meva experiència amb la maternitat, però atenció! No perdem el nord. El més important de llegir quan estàs esperant és agafar allò que a tu et serveixi i combinar-ho amb una mica de sentit comú i instint. Que adquireixis tots els coneixements sense deixar de fer allò que et va millor, allò que a tu et fa sentir bé, equilibrada i estable. Allò que al teu nucli familiar li va ideal. Aferrar-se a qualsevol llibre com una bíblia és un error perquè ningú té la veritat absoluta i et perds l’experiència de viure les coses a la teva i a la vostra manera (que consti que estic totalment d’acord amb el contingut d’aquests llibres eh!)

Llegir a altres professionals m’ha servit per aprendre i per tenir més eines i recursos però no he deixat de ser la mare que vull ser, guiant-me pel que he cregut que anava més amb mi, deixant-me portar pel meu instint més primitiu o a vegades, el més racional.

I la meva passió per llegir la transmeto amb els contes, per aquí veuràs els que més ens agraden.

I aquesta pàgina del blog està per això, per compartir llibres amb vosaltres però com a extra, com a ajuda, com a regal. L’ingredient principal el poseu vosaltres.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.